En kodeklubb ved USN Kongsberg. Vi har som formål å skape et trivelig, teknologisk og utfordrende miljø for alle som er interessert i teknologi og programmering.

Hva er Kodesonen?



Kodesonen er en studentorganisasjon ved Universitet i Sørøst-Norge, campus Kongsberg. Vi har som formål å skape et trivelig, teknologisk og utfordrende miljø for alle som er interessert i teknologi og programmering, ved å blant annet arrangere kodekvelder, hackathons, sosiale arrangementer og i tillegg publisere kurs, utfordringer og kodeoppgaver på nettsiden.



Hva slags utfordringer har vi?



Våre utfordringer går ut på å løse kodeoppgaver, og disse kan løses med ulike programmeringsspråk, som for eksempel C++ eller Python. Vi lager oppgaver basert på flere nivåer, slik at både nybegynnere og erfarne programmerere kan være med på å løse kodeoppgavene. Vi legger ut nye utfordringer når vi arrangerer kodekvelder, og vi legger alltid ut løsningsforslag i etterkant.



Hvorfor bli medlem?



Det er helt gratis å bli medlem i Kodesonen! Vi ønsker alle velkommen, uavhengig av universitet, studieretning og studiegrad.


Våre medlemmer inviteres til kodekvelder, sosiale arrangementer og meetups på campus, og målet vårt er å danne et fellesskap blant teknologi- og ingeniørstudenter og skape et nettverk blant studentene. Enkelte kodekvelder og utfordringer arrangeres online, og enkelte arrangementer foregås med fysisk oppmøte ved USN Kongsberg.


Våre medlemmer har også tilgang til et kontrollpanel på nettsiden hvor det er mulig å se statistikk over hvilke kurs som er gjennomført, delta på quiz og få tildelt et sertifikat ved utførte kurs.