Hjem - Kodesonen
Kodesonen logo

En kodeklubb ved Universitet i Sørøst-Norge, Kongsberg. Vi har som formål å skape et trivelig, teknologisk og utfordrende miljø for våre medlemmer.

Utfordringer


Bli med på kodeoppgaver og teknologi prosjekter. Alt fra nybegynnere til mer erfarne kan være med å løse oppgaver.

Kurskatalog


Vår kurskatalog tar for seg komplette kurs i alt fra C++ til teori om datavitenskap. Her kan alle gå gjennom det som blir publisert.

Bli Medlem


Det er helt gratis å bli medlem i Kodesonen! Vi ønsker alle fra USN velkommen uavhengig studieretning og studiegrad.

Hvem er Kodesonen?


Kodesonen er en studentorganisasjon stiftet av tre dataingeniørstudenter ved Universitet i Sørøst-Norge, campus Kongsberg. Vi har som formål å skape et miljø for andre som har en interesse for teknologi og programmering. Dette ved å tilby utfordringer, showcase, sosiale arrangementer og kurs.


Vi ønsker alle velkommen til å bli med i Kodesonen.

Hva slags utfordringer har vi?


Våre utfordringer vil bygge på programmering og utvikling av teknologi. Vi ønsker å skape både morsomme og utfordrende oppgaver som inkluderer mange aspekter innen teknologi. Noe vi tenker å gjøre, er å utvikle alt fra roboter i Arduino til kode i C++. Du kan følge med på våre utfordringer under siden kalt utfordringer, eller på Github.


Hvorfor bli medlem?


Det er helt gratis å både bli og være medlem i Kodesonen. Alle ved USN er velkommen uavhengig studieretning og studiegrad, dette inkluderer også forkurs og TRES.


Om du blir medlem så kan du når som helst møte opp på events eller være med på utfordringer. Enkelte events og utfordringer vil skje på web, og andre vil være fysisk oppmøte på campus. Samtidig kan du når som helst melde deg av eller skjule ditt medlemskap under medlemslisten.